Karta Trip 2016

Måndagen den 30 maj

Solen skiner denna morgon och jag kunde ana den svenska västkusten i horisonten då jag tog min morgonpromenad ute på däck.
Vinden var ganska svag tidigt på morgonen vid min första promenad. Senare ökade den en hel del, men inte så att det kändes att båten krängde.
Efter frukosten var det dags att packa ihop alla grejerna och dra sig ner till bildäcket och lasta bilen. Vi hade inte köpt mycket ombord så det var i princip samma packning så då vi lämnade bilen på bildäcket igår eftermiddag.
Bilresan hem gick smärtfritt.
När jag tömt bilen på all packning klädde jag om och gick ut i trädgården och använde trimmern för att klippa gräset på mattan mot gatan som var mycket högt. Det jobbet var tufft! Dessutom tog det lång tid. Hann få ner gräset hyffsatt på de övre delen av tomten. Nederdelen återstår.
Tog mig sedan tid att ladda in alla semesterbilderna på Amigan för att lägga in dem i arkivet. Hann inte med mer än en tredjedel under kvällen, men det är ingen panik.
Till slut var det dags att fixa middag. Jag föreslog Ingrid att vi skulle grilla i det fina vädret. Ett förslag hon gillade.
Hon kokade potatis och en grönsak på spisen medan jag grillade fyra kycklingfiléer ute på altanen.
Då potatisen puttrade på spisen kom hon ut till mig vid grillen.
Men vi ville inte sitta ute och äta i den kraftiga vinden, men maten smakade lika bra ändå.
Efter maten gick vi som vanligt här hemma skilda vägar. 

Denna sida ändrades senast