Karta Trip 2016

Tisdagen den 17 maj

Soligt med dis i fjärran. Svag vind. 18 grader.
SMHI spår: Soligt och 24 grader mitt på dagen.

Detta var avskedets dag. Hela den brittiska delen av vårt sällskap packade ihop sitt pick och pack och gav sig iväg direkt efter frukosten för att ta sig till färjan i Palermo.
Ingrid och jag tog det ganska lugnt och följde dem sedan i spåren. Vi stannade till vid ett stort outlet-komplex för en fika. Hamnade där tillsammans med ett mycket trevligt par som vi umgåtts mycket med här på Sicilien.
Då vi sagt farväl till varandra ännu en gång letade Ingrid och jag efter en butik med solskyddsmedel. Ingrid fann en sådan butik och då hon handlat färdigt styrde vi tillbaka till vårt hotell i Taormina.
Där diskuterade vi var vi skulle äta denna kväll. Jag berättade för henne om krogen snett upp på granngatan. Ingrid bad mig boka bord där.
Jag gick dit och gjorde så.
Det visade sig vara en riktigt bra krog av högsta klass. Vi blev mycket väl omhändertagna av den omtänksamma personalen och satt ute hela kvällen där vi kunde blicka ut över havet och en liten fin havsvik.
Vi åt två rätter var och blev mer än väl mätta.
Då vi var helt klara med måltiden promenerade vi den korta vägen hem till hotellet, där jag satte mig vid datorn för att skriva dessa rader. Då det var gjort hade Ingrid somnat.


Ingrids bilder
Ingrids bilder

Bosses bilder
Bosses bilder


 

Denna sida ändrades senast