Karta Trip 2016

Söndagen den 15 maj

Så gott som molnfritt med en ganska kraftig vind. SMHI spår 23 grader mitt på dagen.
SMHI spår för Palermo: Växlande molnighet och som mest 26 grader mitt på dagen.

Det var vamt och svettigt hela dagen. Efter frukosten packade vi ner allt bagage till bilarna nere i källaren och sedan åkte vi i två bussar till den gamla staden ute på udden där vi blev guidade runt ett par timmar.
Då vi kommit tillbaka till hotellet gick vi direkt ner till garaget och körde iväg till den fortfarande aktiva vulkanen Etna. Somliga körde ända upp till toppen och ner på andra sidan. Ingrid och jag, och några fler vände och körde ner från Etna innan vi styrde kosan mot nattens hotell, Capotaormina.
Detta hotell var mycket vackert beläget precis vid vattnet, men också mycket högt över vattenytan. Jag fick intrycket att det var omöjligt att ta sig ner till vattnet . . .
Jag frågade i receptionen om man kunde ta sig ner till vattnet och fick svaret att det var omöjligt, men på en karta fanns en badstrand inritad precis nedanför hotellet, F-n vet vad som är rätt.
Ingrid och jag åt middag på hotellet, vilket även många andra gjorde, men det var också många som gav sig iväg till någon krog på annat ställe.
Den sena kvällen var sval och vinden svag.Ingrids bilder


Bosses bilder


 

Denna sida ändrades senast