Karta Trip 2016

Fredagen den 13 maj

Det var fint, men blåsigt, väder hela dagen.
Efter frukosten åkte hela gruppen iväg till den stad där den sicilianske TV-deckaren Montalbano är inspelad. Det var en liten och stilla stad och huvudpersonen visade sig inte för oss.
Sedan körde vi till det stora slottet Donnafugata där vi gick igenom alla de öppna rummen. Det var fullt av tidsenliga möbler och bra information om föremålen.
Från slottet körde vi ner till den lilla hamnstaden Punta Seca vid havet där vi fikade.
Sedan fortsatte färden lite inåt land mot staden Ragusa där vi skulle svänga åt höger, men Ingrid och jag körde helt vilse och missade därmed lunchen.
Klockan var då ganska mycket så vi bestämde oss för att köra hem till hotellet. Det tog ganska lång tid att komma dit, men vi var ändå "hemma" tidigare än vanligt.
Ingrid var på rummet hela denna eftermiddag, men jag tog på mig badbyxorna och gick ner till simbassängen som jag hoppade i flera gånger och däremellan låg i en solstol. Flera av reskamraterna dök upp vid bassängen till slut.
När jag badat färdigt gick jag upp till rummet och klädde på mig.
Tog en promenad för att kolla om läget var gott. Sedan blev det någon timmas väntan innan vi strosade iväg för att äta middag.
Ingrid hade bokat bord i ställets "fin"-restaurant och det blev en mycket lyckad middag. Suverän personal och utmärkt mat. Vi blev båda mycket nöjda.
Då denna middag var avklarad drog vi oss tillbaka till vårt rum där vi strax gjorde oss redo för sänggång.Ingrids bilder


Bosses bilder


 

Denna sida ändrades senast